• +31 (0) 615455091
  • info@praktijkdewitteos.nl

Voetmassage

Voetmassage

Waarom is voetmassage zo ontspannend en vitaliserend?

Aan onze voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle lichaamsdelen. Voetmassage is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexzones op de voeten om in de corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken. Door een voetmassage wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Een voetmassage heeft een ontspannend en weldadig effect, niet alleen op de voeten zelf, maar op het hele gestel. Bij een Chinese voetmassage worden, naast de reflexzones, ook de meridianen en acupunctuurpunten van de onderste ledematen meegenomen. Tijdens de massage worden zwakke punten intensief behandelt. Het kan soms pijn doen, maar de gevoelige punten tonen aan waar blokkades zitten of waar een tekort aan energie is. Door de intensieve behandeling op punten en meridianen wordt de vastzittende energie weer in beweging gebracht of de benodigde energie toegevoegd. Dat werkt helend en preventief voor uw welzijn. En de vitaliteit wordt verhoogd.

Stoelmassage

De Chinese stoelmassage door De Witte Os is een ontspannende en krachtige Tui Na massage ter preventie en behandeling van klachten. Op een comfortabele massagestoel worden nek, schouders, armen, rug en hoofd behandeld, hetgeen zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren, een betere doorbloeding en meer vitaliteit.

Stoelmassage: ook voor bedrijven

Een stoelmassage vermindert de kans op rsi- of pijnklachten als gevolg van je langdurige en eenzijdige werkhouding. Stoelmassage verbetert de motivatie en vermindert stress op de werkplek. Stoelmassage stimuleert de cognitieve functies en verlaagt stresshormonen waardoor de werksfeer en de bedrijfsresultaten binnen iedere organisatie verbeteren.